arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De best gelezen artikelen van juni 2019

De best gelezen artikelen van juni 2019

It's hard being populair en dat geldt voor CBG-olie, het gezicht van Heleen Schellevis en banana rolls. De 5 meest gelezen artikelen (en video's!) van juni 2019 op een rij.

Het gezicht van Heleen Schellevis

"Intermediate fasting werkt ook zo goed voor mijn huid. Ik merk dat ik minder cellulite heb, ik zie het allemaal strakker worden. Ik ben best oud, maar het kan echt. Als je maar de juiste dingen doet."
Heleen Schellevis weet uit ervaring wat een gezonde levensstijl voor je huid kan doen. In 'Het gezicht van...' legt ze uit hoe haar dieet zorgt voor strakkere dijen én een slanke taille. Geen wonder dat haar artikel het best gelezen is in de maand juni. Heb je haar tips gemist? Lees het artikel hier dan nog eens terug.


HiFU

Waarom zou je in hemelsnaam bijna 500 euro betalen voor een behandeling waar je na afloop helemaal niks van ziet?! Je leest het goed: niks. Oké, je huid is na afloop rood en gevoelig. Maar verder zie je niks. Wel de lasten, niet de lusten.
Toch is HiFU de investering waard. Waarom? Dat zie je in deze video!


Banana rolls

Weer een complex erbij: banana rolls. Deze vetophoping onder je billen (ja, echt!) krijg je niet weg met een dieet of in de sportschool, dus ligt een cosmetische ingreep voor de hand.
Ga je voor liposuctie, UltraShape Power of laat je liever je banana rolls bevriezen? Je leest er alles over in dit artikel: Gaan met die banana rolls!

Waar is de dermaroller gebleven?

Er is een tijd van komen en gaan en dat geldt kennelijk ook voor de dermaroller. Het lijkt erop dat dit apparaat ten onder is gegaan aan zijn eigen succes.
5 jaar geleden was het apparaat nog een gigantische hype, maar goedkope namaakproducten en apparaten met bizarre lengtes (3 mm!) hebben ervoor gezorgd dat de dermaroller langzaam van het toneel verdwijnt.
Specialist Hans Bolder legt in dit artikel uit waarom het misschien maar goed is dat deze trend over is.


CBG-olie

Over trends gesproken: CBD-olie verovert de wereld. Maar deze olie heeft een onbekend zusje: CBG.
CBG is nog relatief onbekend, maar daar lijkt verandering in te komen nu blijkt dat deze cannabinoïde ook wonderbaarlijke eigenschappen bezit.

Terwijl CBD vaak wordt gebruikt om beter te slapen, lijkt het erop dat CBG in staat is om huidaandoeningen zoals psoriasis te verminderen. Hoe, wat en waar lees je in dit artikel: CBG-olie voor je huid.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram