arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De meest gelezen artikelen in 2018

De best gelezen artikelen van 2018

Het jaar is voorbijgevlogen. Een jaar vol botox, fillers, laserbehandelingen, vet bevriezen en vitamine A-zuurcrème.
Time flies when you're having fun. De 5 best gelezen artikelen en video's in 2018 op een rij:

1. Zwelling na fillers

Het is een veelvoorkomende bijwerking: zwelling na fillers. Vooral de eerste dagen na een fillerbehandeling kan je gezicht opgezwollen zijn. Hoe lang duurt het? En hoort het er echt bij? Esthetisch arts Stephan Marks geeft je in dit artikel antwoord op al je branderige vragen.

2. Nadelen botox

Je hebt minder rimpels, je ziet er frisser uit en het is niet permanent. En zelfs spanningshoofdpijn kan je met botox verminderen. Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Er zitten ook nadelen aan botox.


3. Thee met verse kurkuma

Kurkuma is hot! En dat geldt zeker voor deze verse thee met kurkuma.

4. Veilig vitamine A-zuurcrème bestellen

Officieel moet je naar de dokter voor vitamine A-zuurcrème, maar niet elke arts schrijft je zomaar een recept voor.
En wat als je liever niet bij de huisarts aanklopt voor het verminderen van je rimpels? Dan zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. In dit artikel lees je hoe je veilig vitamine A-zuurcrème online kunt bestellen.5. 3 x beste vitamine C-serum

Dat je leven niet compleet is zonder een vitamine C-serum, is bekend. Maar dat weten de meeste huidverzorgingsmerken ook. Door het enorme aanbod is het vaak lastig te bepalen welk serum je moet kopen. Met één van deze 3 vitamine C-serums, weet je zeker dat je goed zit. Lees het volledige artikel hier.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram