arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
zarqa-sensitive-eye-cream

Zarqa Anti-Age Day Cream, Anti-Age Night Cream en Sensitive Eye Cream.

Ondanks dat je vaak hoort dat te veel ‘zout’ ongezond is en je er vooral niet te veel van moet eten, geldt dit niet voor je huidverzorging. Dode Zeezout is zelfs onmisbaar als het gaat om een natuurlijke balans van je huid. Alle producten van ZARQA bevatten Dode Zeezouten en mineralen die ervoor zorgen dat je het natuurlijke evenwicht van je huid weer herstelt.

Dode Zeezout

De Dode Zee ligt op ongeveer 400 meter beneden de zeespiegel in de woestijn en juist vanwege deze ligging bevat het een zeer hoog gehalte aan magnesium, calcium, kalium en broom en natuurlijk zout. En dat is ook gelijk de reden dat de Dode Zee zo bijzonder is. De enorme hoeveelheelheid mineralen (en de hoge concentratie ervan!) heeft namelijk een heilzame werking op je huid.

zarqa-producten

ZARQA Anti-Age

In de loop der jaren zorgt een afname van collageen en elastine er niet alleen voor dat de structuur van je huid verandert, maar in combinatie met een vertraagde celdeling kan het ook zomaar zijn dat je huid een stuk gevoeliger wordt. Alleen al vanwege dit feit is het zo belangrijk dat jouw dag- en nachtcrème zo min mogelijk ingrediënten bevatten die je huid kunnen irriteren.

Zo bevatten de Anti-Age Day Cream, Anti-Age Night Cream en Sensitive Eye Cream geen parfum, geen conserveringsmiddelen en zijn ze vrij van andere synthetische toevoegingen. In plaats daarvan vind je dus in de meeste producten van ZARQA mineralen uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten.

Het is niet zo dat als je natuurlijke producten gebruikt, je er zeker van kan zijn dat je geen last krijgt van een allergische reactie, maar de producten van ZARQA zijn wel speciaal ontwikkeld om je huid zo min mogelijk te belasten en daarmee de kans op irritatie tot een minimum te beperken.

zarqa-anti-age-day-cream

Schadelijke invloeden van buitenaf

De invloed van de zon is natuurlijk altijd ‘iets’ om rekening mee te houden, maar deze wordt wel steeds belangrijker als je huid door de aanmaak van collageen en elastine minder stevig is. Hij is hierdoor namelijk ook meteen gevoeliger voor zonlicht. De aanwezigheid van een SPF in je dagcrème kan dan ook niet ontbreken.

ZARQA Anti-Age Day Cream

ZARQA Anti-Age Day Cream gaat niet alleen huidveroudering tegen door de aanwezigheid van Sepilift en vitamine E, maar beschermt ook je huid tegen uva en uvb met een SPF 10. Dit maakt dat deze Anti-Age Day Cream ook geschikt is als je bijvoorbeeld geen last hebt van een gevoelige huid. En zelfs als je nog geen last hebt van fijne lijntjes en rimpels, kun je hem gebruiken voor de dagelijkse verzorging van je gezicht.

In de vaste rubriek ‘Het gezicht van’ vertelde de 24-jarige Cerise de Graaf dat zij, ondanks het feit dat ze nog zo jong is, ook de Anti-Age Day Cream gebruikt als dagelijkse verzorging voor haar huid.

zarqa-anti-age-night-cream

ZARQA Anti-Age Night Cream

En bij een verzorgende dagcrème hoort natuurlijk ook een voedende en herstellende nachtcrème. In de Anti-Age Night Cream vind je naast vitamine E en ook het antioxidant shea butter. Dit ingrediënt wordt niet voor niets gezien als één van de belangrijkste vitamines op het gebied van huidveroudering.

Maar ook het gepatenteerde wetenschappelijk bewezen anti-age complex Sepilift speelt een onmisbare rol in deze nachtcrème. Sepilift is een combinatie van biologische en plantenextracten met meerdere functies. Zo hydrateert het je huid, stimuleert het je collageenvezels en zorgt het ervoor dat je de volgende ochtend wakker wordt met een zachte en elastische huid. Tot slot beschermt Sepilift tegen schadelijke stoffen van buitenaf (vrije radicalen en uv-straling).

zarqa-sensitive-eye-cream-2

ZARQA Sensitive Eye Cream

Ondanks alle positieve eigenschappen van Dode Zeezout, vind je dit ingrediënt niet terug in de Sensitive Eye Cream. Zoals de naam van het product al enigszins laat doorschemeren is de huid rondom je ogen extra kwetsbaar en vraagt dit gedeelte om net een andere aanpak.

Deze oogcrème bevat de verzachtende ingrediënten kamille en zoethoutwortelextract om je huid te verzorgen en mochten er toevallig droogtelijntjes zichtbaar zijn (of andere tekenenen van vermoeidheid) dan nemen ze deze ook gelijk mee.

Niet tevreden, geld terug

En redelijk uniek: ZARQA staat voor kwaliteit en eerlijkheid. Alle producten zijn dermatologisch getest en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ondanks dat kan het altijd voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Mocht dat het geval zijn, dan kan je bij de winkel je geld terugvragen. Het merk hanteert namelijk de regel: niet tevreden, geld terug.

ZARQA producten kopen

Waarschijnlijk verwacht je dat deze crèmes heel duur zijn, maar niets is minder waar.Qua prijs-kwaliteitverhouding zit het zeer goed.. De Anti-Age Day Cream is te koop voor 18,75 euro, de Anti-Age Night Cream voor 18.75 en voor de Sensitive Eye Cream betaal je 13,50 euro. Voor meer informatie over de producten en verkooppunten kun je terecht op de website zarqa.nl.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram