arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Stadshart Amstelveen

WINACTIE: Shop untill you drop met 250 euro shoptegoed

Het schijnt dus dat je in je leven 3109 kledingstukken koopt, waarvan 271 paar schoenen, 185 jurken en 145 tassen. Nou kan ik je vertellen dat ik dat gemiddelde drastisch naar beneden haal. Ik heb dus maar één tas, jurkjes ben ik sowieso heel slecht in en ik loop het liefst de hele dag in shorts of een sportlegging (comfortabel!). Oké, ik moet eerlijk bekennen dat ik misschien wel een lichte sneakerverslaving heb.

Eigenlijk ben ik gewoon heel slecht in 'shoppen' maar dat heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat het nogal moeilijk is om je concentreren op de laatste modetrends, terwijl er drie kinderen om je heen lopen (rennen, in paspoppen klimmen of verstoppertje spelen tussen de kledingrekken).

WINACTIE: 250 euro shoptegoed

Gemak dient de mens een misschien dat ik daarom zo graag in Stadshart Amstelveen winkel. Ondanks dat ik binnen 10 minuten fietsen (met een beetje vertraging 15 minuten) in het centrum van Amsterdam zit, vind ik het vaak veel minder gedoe om even naar Amstelveen te rijden. Je vindt er de Bijenkorf, Zara, H&M, Etos, Scotch & Soda en tussentijds een shot cafeïne bij Starbucks. Serieus, een walhalla in het geval van weinig-tijd-kinderen-alles-onder-een-dak-parkeren-voor-de-deur-lifesaver.

En had ik al gemeld dat Stadshart Amstelveen een eigen personal shopper heeft? Een shopsessie is gratis voor klantenkaarthouders. Die klantenkaart is een soort gratis VIP-kortingspas voor het geval je geen tijd hebt om alle aanbiedingen in de gaten te houden.

WINACTIE 250 euro shoptegoed

Het heeft waarschijnlijk alles te maken met mijn liefde voor Stadshart Amstelveen, dat ik zo blij word van deze WINACTIE. Ik mag namelijk 2 x 250 euro shoptegoed weggeven.

Op donderdag 23 juni en vrijdag 24 juni, is winkelcentrum Stadshart Amstelveen extra lang open vanwege Late Night Shopping; het event waarmee het winkelcentrum de zomer viert.
Er kan op donderdag tot 23.00 uur en op vrijdag tijdens een extra koopavond tot 21.00 uur gewinkeld worden en een deel van het winkelcentrum is wordt speciaal omgetoverd tot een Beautyboulevard. Er staan diverse stands van beautymerken zoals Etos, Douglas, ISO Beauty, Cosmo Hairstyling en Catwalk Nails. En misschien extra leuk om te vermelden: huidverzorgingsmerk Vichy heeft een speciale stand waar je terecht kan voor huidadvies.

Door het winkelcentrum lopen fashion shows en de diverse winkels en restaurants hebben leuke aanbiedingen en proeverijen. Er is ook live muziek. Kortom: zelfs ik als niet-ervaren-shopper verheug me erop om hierbij te zijn. Want, je maakt niet alleen kans op 250 euro te besteden tijdens één van de Late Night Shopping avonden, je wint mij erbij! Ik ga namelijk samen met jullie winkelen.

WINACTIE

Hoe doe je mee? Volg Stadharts Amstelveen op Instagram (kan je gelijk zien wat je allemaal kan kopen) en laat op social media (Facebook, Twitter) of in een comment achter waarom jij vindt dat je wel een avondje winkelen kunt gebruiken. De winnaar krijgt binnen een week bericht.

Furrow op Instagram