arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Schermafbeelding 2016-02-12 om 07.30.23

Win jouw favoriete Opel Adam!

Wordt het de rode variant met wit dak of zie je jezelf eerder in een blauwe auto met zwarte velgen de Nederlandse wegen onveilig maken? Je kunt het zo gek niet bedenken en je eigen Opel ADAM van begin tot eind helemaal zelf samenstellen. Misschien is een roze design met witte stippen ietwat overdreven, maar in theorie is alles mogelijk. En om het geheel extra bijzonder te maken: je kunt jouw droomauto nog winnen ook!

Ben je geen dertien in een dozijn-type en wil je er zeker van zijn dat niemand in dezelfde auto rondrijdt als jij? Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen om te maken met de nieuwe Opel ADAM. Jij kunt namelijk je eigen ADAM helemaal zelf customizen met #ADAMYOURSELF: de kleur, de velgen, de spiegels, tot aan het dak.

#ADAMYOURSELF

Groen, geel of pimpelpaars? Deze compacte stadsauto is van zichzelf al bijzonder, maar met de knallende kleuren en het contrasterende dak wordt het met de Opel ADAM sowieso lastig om niet op te vallen. Met de nieuwe campagne #ADAMYOURSELF wil Opel zelfs nog een stapje verdergaan door op zoek te gaan naar het meest bijzondere ADAM design.

Sharing = caring

Op de website van Opel kan je jouw perfecte ADAM samenstellen om vervolgens je vrienden via social media op te roepen om op jouw ADAM design te stemmen. Uit de top 10 inzendingen met de meeste stemmen wordt het winnende design gekozen.

Creëer jij het meest unieke design, dan win je niet alleen jouw droomauto als Limited Edition, maar hij wordt ook echt in productie genomen! Daarnaast speelt de winnaar de hoofdrol in de nieuwste reclamecampagne van Opel.

Schermafbeelding 2016-01-24 om 20.31.18

#ADAMYOURSELF

Zie je in gedachten jouw eigen ontworpen ADAM al voor je deur staan? Style dan jouw ADAM op de website van Opel én nodig al je Facebook-vrienden uit om op jouw design te stemmen. Wie weet rijd jij straks rond in een ADAM die je zelf hebt gestyled!

PS De Opel ADAM is niet alleen mooi vanbuiten, maar ook vanbinnen. En de ADAM kan worden voorzien van geavanceerde technologie zoals Park Assist II, stuurbekrachtiging met City-modus, elektronische klimaatregeling, een verwarmbaar stuurwiel en meer!

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram