arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
L’Oreal light

Doe mee met Wereldmeisjesdag: 11 oktober 2015

Dat je door het kopen van een lippenstift allesbehalve oppervlakkig bent, bewijzen stichting Free a Girl en L’Oréal Paris ook dit jaar weer met een unieke samenwerking rondom de lancering van de nieuwe Collection Exclusive La Vie en Rose.Advertisement

Het doel is om in de maand oktober elke vrouw te voorzien van een tailor-made pink lipstick om op deze manier zo veel mogelijk te kunnen schenken aan stichting Free a Girl. In deze maand doneert L’Oréal Paris namelijk 1 euro per verkochte lipstick uit de nieuwe Collection Exclusive range. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en laten uitkijken naar een toekomst in vrijheid.

De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’ sluit onvoorwaardelijk aan bij de missie van Free a Girl.

#omdatzijhetwaardis en #freeagirl

Met de campagne #omdatzijhetwaardis vragen L’Oréal Paris en Free a Girl trouwens ook nog je hulp om samen aandacht te geven aan kinderprostitutie op Wereldmeisjesdag (11 oktober), een dag waarop er internationaal aandacht wordt besteed aan de rechten van meisjes.

Post net als ik een selfie met roze lipstick op zondag 11 oktober tijdens Wereldmeisjesdag. Gebruik #omdatzijhetwaardis en #freeagirl op Facebook, Twitter of Instagram om een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen prostitutie. Op deze manier geef jij het dringende signaal af voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen die dit zelf niet kunnen.

Furrow (3)

La Vie en Rose

Dat ook jij zonder zorgen roze lippenstift kan dragen, wil L’Oréal Paris graag laten zien met de nieuwe Color Riche Collection Exclusive. Fuchsia, Magenta, Nude of Orangy pink: vier verschillende kleuren lippenstift met een matte finish die je lippen laten spreken, maar vooral ook perfect aansluiten bij elk huidtoon.

Voor de lancering van deze nieuwe collectie is er voor de fotoshoot van Color Riche Collection Exclusive gewerkt met elf vrouwelijke social influencers (en één man) met een groot bereik om op deze manier zoveel mogelijk awareness rondom 11 oktober te creëren. In deze Photo Diary kreeg je al een kijkje achter de schermen bij de bijzondere campagne.

Doneren Free a girl

Natuurlijk kun je jouw bijdrage leveren door het kopen van één van de vier verschillende kleuren lippenstift, maar rechtstreek doneren via de website van Free a girl is ook een optie. En vergeet vooral niet de selfie met #freeagirl en #omdatzijhetwaardis te plaatsen.

 

Furrow op Instagram