arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Silk'n Fresh gezichtsreinigingsborstel

Silk'n Fresh 2-in-1 Facial Cleansing Brush

Gemak dient de mens. Of in het geval van de nieuwe Silk'n Fresh 2-in-1 gezichtsreinigingsborstel, gemak bij het reinigen van je gezicht.

Silk'n Fresh

De toegevoegde waarde van een elektrische reinigingsborstel staat (gelukkig) allang niet meer ter discussie. Waar je met de hand maximaal (!) 60 bewegingen per minuut kunt maken, haalt een elektrische reinigingsborstel er met gemak 3600.
En deze grondige manier van reinigen heeft ook een exfoliërend effect, wat de rest van je huidverzorgingsritueel alleen nog maar ten goede komt.

De Silk'n Fresh heeft twee verschillende reinigingsstanden, een gepatenteerde 360o Vibration Technology en is volledig waterproof. Ik kan echt geen reden verzinnen voor het prijsverschil van 80 euro met andere reinigingsborstels.

In eerste instantie lijkt de Silk'n Fresh niet veel te verschillen van alle andere reinigingsborstels. Met behulp van vibrerende en pulserende bewegingen zorgt hij binnen één minuut voor een milde, maar diepe reiniging van je gezicht.
Bovendien heeft deze grondige manier van reinigen meestal ook een huidverbeterend effect. De doorbloeding van je huid wordt gestimuleerd, onzuiverheden verminderen en grove poriën verkleinen.


Maar als je verder kijkt dan je neus lang is, of in dit geval het gunstige prijskaartje van 99 euro, dan zul je zien dat de Silk'n Fresh je écht letterlijk al het werk uit handen neemt.

De Silk'n Fresh is een uitkomst als ik op reis ga. Ik hoef geen aparte face wash mee te slepen en ik kan zelfs mijn oplader thuislaten.

Ingebouwde dispenser

Onderscheidend is de geïntegreerde dispenser waardoor je geen aparte face wash meer hoeft te gebruiken. Door je (favoriete) reinigingslotion in de dispenser te plaatsen heb je er de komende 30 wasbeurten geen omkijken meer naar.

Over geen omkijken meer naar gesproken: zelfs de batterij is gebruiksvriendelijk. Eén keer opladen staat garant voor ongeveer 50 reinigingsbeurten.

De producten van Silk'n zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Veel schoner kun je het niet maken, wel makkelijker. De Silk'n Fresh blinkt echt uit in gemak. Het is dat je zelf in de gaten zult moeten houden wanneer je opzetborstel aan vervanging toe is.
Wil je je reinigingsborstel 'fresh' houden, dan zul je deze namelijk elke drie maanden moeten verwisselen.


Borstelkoppen Silk'n Fresh

Je kunt kiezen uit twee verschillende borstelkoppen: de Regular borstelkop is geschikt voor de normale huid en de Soft borstelkop heeft langere, zachte borstelharen en is geschikt voor de gevoelige huid.

Gelukkig zie je het prijsverschil niet alleen terug in de aanschaf van het apparaat, ook de opzetborstels zijn een stuk goedkoper. Voor twee borstels betaal je 8,95 euro.

Silk'n mag dan minder bekend zijn dan de populaire Clarisonic en Philips Visapure, maar daar zal waarschijnlijk snel verandering in komen.

Silk’n Lipo

En gebruik de tijd die je dagelijks bespaart tijdens het reinigen van je gezicht om je te verdiepen in de Silk’n Lipo. Met dit apparaat kun je thuis vet verminderen.


In plaats van je in het zweet te werken in de sportschool kun je met de Silk’n Lipo vet verwijderen zonder moeite. En comfortabel thuis op de bank!

Het apparaat is vooral geschikt voor die gebieden waar het je met geen mogelijkheid lukt (dieet of sport) om vet te verminderen. Er zijn altijd van die hardnekkige gebieden die je gewoonweg niet in vorm krijgt.
Gelukkig weet de Silk’n Lipo deze gebieden met een innovatieve technologie wél aan te pakken, namelijk met een combinatie van Low Level Laser Therapy (LLLT) en Electric Muscle Stimulation (EMS).


Low Level

Low Level betekent trouwens niet dat het apparaat niet effectief is. Deze technologie wordt al jaren succesvol toegepast bij professionele huidklinieken. En ook Electric Muscle Stimulation, oftewel: elektrische spierstimulatie, heeft zichzelf al meer dan bewezen.
De Silk’n Lipo is het eerste thuisapparaat dat beide technologieën combineert in één apparaat voor thuisgebruik.

Benieuwd naar de Silk'n Lipo? Op Instagram hou ik je de komende weken op de hoogte van mijn persoonlijke ervaring met deze vetverminderende laser voor thuis.

De enige overeenkomst met de eindeloze buikspieroefeningen is dat je de Lipo regelmatig zult moeten gebruiken en over een langere periode. Na 8 – 10 weken heb je het beste resultaat en zul je zien dat je in omvang centimeters hebt verloren. Je kunt de Silk’n Lipo gebruiken op je buik, bovenbenen, billen en bovenarmen.

Voor meer informatie over de betaalbare en gebruiksvriendelijke producten van Silk'n kun je terecht op https://silkn.eu/nl/

Furrow op Instagram