arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
roter-testresultaten-1

Persbericht ROTER Cysticare testresultaten

De één heeft wel pijn bij het plassen, de ander weer totaal niet. Ook niet iedereen heeft last van koorts of zeurende buikpijn. Maar ondanks dat de verschijnselen verschillend zijn is de kans groot dat als je vaak moet plassen, je aan een blaasontsteking denkt.

Een blaasontsteking is een veelvoorkomend verschijnsel en het aantal reacties op de oproep om ROTER Cysticare, een medisch hulpmiddel tegen blaasontsteking, te testen was dan ook overweldigend. Meer dan 1000 vrouwen waren geïnteresseerd om deel te nemen aan het testpanel*.

Testpanel

Sandra (26 jaar) over ROTER Cysticare: “Fijn dat je meteen kunt beginnen bij het opmerken van de eerste symptomen. Zo verergert het niet en ben je er sneller vanaf.” 

Zestig geselecteerde vrouwen hebben ROTER Cysticare getest. Zij gaven aan dat er merkbaar verlichting van de eerste symptomen optrad. En uiteindelijk heeft dit product er bij 77% van het testpanel voor gezorgd dat de verergerde plasdrang afnam en bij 73% is de pijn bij het plassen binnen 48 uur daadwerkelijk verminderd.

ROTER3_furrow

Marian, 29 jaar: “Bedankt voor het mogen testen van ROTER Cysticare. Ik zorg dat ik dit standaard in huis heb.”

Vooral als je gevoelig bent voor een blaasontsteking kun je met behulp van vitamine C en cranberry-tabletten voorkomen dat je er weer last krijgt. En laat ROTER Cysticare daar nu vol mee zitten. Bijkomend voordeel is dat je voor dit product niet naar de huisarts hoeft, maar dat je het gewoon bij de drogist op de hoek kunt halen.

Op een enkeling na, zal iedereen dit product aanraden bij vriendinnen. Wat vertellen ze er dan bij? Dat het een goede werking heeft, met bestanddelen op natuurlijke basis, én dat het goed geholpen heeft. Misschien nog leuk om te vermelden: Bij 98% van de testers zijn de symptomen van een blaasontsteking ook daadwerkelijk afgenomen.

ROTER2_furrow

Korting Kruidvat

Heb jij ook regelmatig last van een blaasontsteking en wil je er alles aan doen om dit te voorkomen? Met deze kortingsbon van het Kruidvat kun je ROTER Cysticare nu met 25% korting bestellen.

Extra informatie

Roter Cysticare is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. www.roter.nl/blaas

*Van de ruim 1000 aanmeldingen hebben 185 vrouwen een ROTER Cysticare verpakking ontvangen om dit product te testen. Hiervan hebben 60 vrouwen het product daadwerkelijk getest (juni 2015).

Furrow op Instagram