arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
oproep-blaasontsteking-testen

OPROEP: Deelname ROTER Cysticare test

OPROEP: Wil jij ROTER Cysticare, 5-daagse kuur bij blaasontsteking, testen?

Heb jij last van een branderig gevoel bij het plassen? Ga je veel vaker dan normaal naar het toilet? Dan heb je waarschijnlijk een blaasontsteking. Misschien hoor jij wel bij de 51% van de Nederlandse vrouwen bij wie dit euvel een aantal keer per jaar terugkomt. Geef je dan zeker op om deze nieuwe 5-daagse kuur van ROTER Cysticare* te testen.

Wat is ROTER Cysticare?

ROTER Cysticare is het eerste klinisch bewezen hulpmiddel tegen blaasontsteking dat niet gebaseerd is op cranberry. Deze nieuwe 5-daagse kuur, die je bij de drogist kunt halen, bevat actieve ingrediënten (gelatine, xuloglucaan, propolis en hibiscus) en heeft een dubbele werking[1] die de e-colibacteriën bestrijdt. De Escherichia coli ofwel e-colibacterie is veelal dé boosdoener bij een blaasontsteking.

Wat moet je doen om de ROTER Cysticare te testen?

Geef je op door een e-mail te sturen naar [email protected] met jouw gegevens* om ROTER Cysticare gratis te testen. Heb jij last van een blaasontsteking? Soms terugkerend? Geef je dan zeker op voor de test.

Je ontvangt binnen een week ROTER Cysticare op jouw opgegeven adres. Belangrijk is om direct te starten met de 5-daagse kuur bij het opmerken van de eerste symptomen van een blaasontsteking. Wij vragen je, na het gebruik van de 5-daagse kuur, het formulier met vragen in te vullen dat je per e-mail ontvangt.

Gratis ROTER Cysticare proberen

Als je een blaasontsteking te pakken hebt, of weet hoe vervelend het is, weet je ook hoe belangrijk een effectieve behandeling is. Dit is je kans om gratis ROTER Cysticare te proberen. Geef je snel op, want: op = op!

Je ontvangt een extra ROTER Cysticare verpakking t.w.v. €19,95 toegestuurd als dank voor deelname. Natuurlijk met als doel een effectieve behandeling van je blaasontsteking (mits zo gebruikt als wordt geadviseerd).

Voor meer informatie: www.roter.nl/blaas of mail naar [email protected]

Extra informatie:

*Belangrijk om de volgende gegevens te mailen naar [email protected] om je op te geven voor de test:

– Naam

– Adres

– Leeftijd

– Telefoonnummer

– Jouw blaasontsteking symptomen op dit moment of eerst herkenbare symptomen.

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*Voorwaarde deelname test: door mee te doen aan deze test geef je ROTER Cysticare toestemming jouw testresultaten voor online- en printdoeleinden te gebruiken.

[1] 1. De combinatie van Xyloglucaan en Gelatine pakt het probleem bij de wortel aan: het legt een beschermende film in de darm en verhindert dat de e-colibacterie zich gaat verspreiden.

  1. Met de toevoeging van hibiscus en propolis dringt Roter Cysticare de E.coli bacterie in de blaas terug.

koag/kag 101-0615-0929

Furrow op Instagram