arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
ervaring-opalescence-go-1

OPROEP: Deel jouw ervaring met Opalescence GO in Koffietijd!

Carolien Spoor, Dennis Buist, het Belgische duo Dries Henau en Yuri van den Bogaerde zijn allemaal al fan van Opalescence GO, maar nu krijg jij ook de mogelijkheid om deze tandenbleekset voor thuis te proberen. En jouw ervaring te delen in Koffietijd!

Tanden bleken

Opalescence GO combineert de professionaliteit van een tandarts met het gemak van thuis. De bleekset is alleen bij de tandarts te koop, maar vanaf dat moment heb je alles zelf in de hand. Je kunt namelijk de bleekbitjes gebruiken waar én wanneer je maar wilt. Dus: tijdens het sporten, onderweg naar kantoor of gewoon thuis op de bank.

In één verpakking vind je 10 verschillende flexibele bitjes met daarin een bleekgel die naar mint of meloen smaakt. Je kunt zelf bepalen waar je je tanden bleekt, maar ook hoeveel bitjes je wilt gebruiken. En hiermee dus ook hoe wit je je tanden wilt hebben. Je kunt er namelijk voor kiezen om alleen maar je tanden enigszins op te frissen (gemiddeld 4 bitjes) of uiteindelijk de hele verpakking te gebruiken voor een maximaal resultaat.

ervaring-opalescence-go-2

Ervaring

Op dinsdag 8 maart wordt tanden bleken met Opalescence GO uitgebreid besproken in het RTL 4-programma Koffietijd. En jij kunt hier onderdeel van zijn.

Vind je het leuk om je tanden te bleken met deze bleekset voor thuis en jouw (eerlijke!) ervaring met het Nederlandse publiek te delen? En ben je niet bang om op video jouw bevindingen te vertellen? Laat dan hieronder in een reactie weten waarom jij Opalescence GO zou willen testen.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram