arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
odorex-ultraclear-gel-4

Ode aan de powervrouw met Odorex Ultra Protect Cleargel

Ode aan de powervrouw met Odorex Ultra Protect Cleargel

Powervrouw (de; v; meervoud: vrouwen): Succesvolle, ondernemende en inspirerende vrouwen die voor de maatschappij, hun omgeving of een specifieke doelgroep van betekenis zijn. En juist vanwege de voorbeeldfunctie van de powervrouw, snap je dat in dit lijstje geen ‘zweet’ voorkomt.

Van school, naar kantoor, om je vervolgens na een lange werkdag in het toilet in een jurkje te hijsen voor een etentje met vriendinnen. O, en ergens tussendoor doe je natuurlijk ook nog boodschappen en zet je een verantwoorde maaltijd op tafel voor je kinderen. Voor de echte powervrouw zijn dit soort dagen eerder regel dan uitzondering. Tijd om te douchen (als er überhaupt een douche in de buurt is) is er vaak niet en dan is het fijn als je optimaal kan vertrouwen op je deodorant. En van Odorex Ultra Protect Cleargel kun je op aan. Meer dan dat zelfs!

odorex-ultraclear-gel-3

Odorex

Odorex is van mening dat deze deodorant je de ultieme bescherming biedt als je de hele dag van hot naar her aan het racen bent en geen tijd hebt om jezelf tussendoor op te frissen. Zelfs in tijden van totale chaos hoef je je met deze deodorant geen zorgen te maken, want het product onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig zweet en voorkomt transpiratiegeur tot zelfs wel 48 uur.

Zweet

Ze zijn (helaas) onmisbaar, maar fysieke inspanning, stress en de regulatie van de temperatuur van je lichaam zorgt ervoor dat de 35.000 zweetklieren vocht afscheiden. In eerste instantie is dit nog geurloos, maar wanneer bacteriën zich ermee gaan mengen, krijg je te maken met de gevreesde transpiratiegeur.

Vooral als je veel transpireert dan is Odorex Ultra Protect Cleargel het product voor jou. Het blijft langer werkzaam dan een ‘deodorant’ door de extra effectieve anti-transpirant. Deze deodorant heeft een antibacteriële werking en voorkomt hiermee dat bacteriën jouw zweet van geur kunnen voorzien.

odorex-ultraclear-gel-2

Op een enkele uitzondering daargelaten, schuilt er in jou (onbewust) ook een powervrouw en hou jij waarschijnlijk ook de hele dag verschillende ballen in de lucht. Niets fijners dan een deodorant waar je echt van op aan kan. Zelfs als je geen last hebt van overmatig zweten, maar ook gewoon als je even behoefte hebt aan meer bescherming, kan Odorex niet in je badkamer ontbreken.

#rechtsodorex

Om te laten zien hoe goed de Ultra Protect Cleargel daadwerkelijk is, mag jij dit product testen. En na afloop natuurlijk ook je ongezouten mening geven. Hoe kan je dit beter doen dan je rechteroksel te voorzien van Odorex Ultra Protect Cleargel en je linkeroksel van een deodorant naar keuze en de werking van dit product een week lang aan een uitvoerige test te onderwerpen.

odorex-ultraclear-gel-1

Nieuwsgierig geworden? Koop Ultra Protect in de winkel en meld je via de website van Odorex aan voor deze test.

Tip: In geval van haast kan je er ook voor kiezen om het verschil te ruiken en te voelen tijdens een sportsessie. Leuk ook als je je ervaring onderaan dit artikel deelt.

Odorex Ultra Protect Cleargel kopen

Odorex Ultra Protect Cleargel is voor 5,99 euro (adviesprijs) te koop bij o.a. Etos, Kruidvat en andere drogisterijen.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram