arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
n07-protect-perfect-intense-advanced-1

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum werkt echt!

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum

Urenlange wachtrijen en vrouwen die elkaar in de winkel letterlijk in de haren vlogen. En dat allemaal vanwege een serum. No7 Protect & Perfect heeft nogal een reputatie, aangezien hij een aantal jaar geleden voor een complete hysterie zorgde, nadat wetenschappelijk werd aangetoond dat je met dit serum ook daadwerkelijk fijne lijntjes en rimpels kon verminderen. De geschiedenis lijkt zich te herhalen, nu blijkt dat het hernieuwde serum van No7 na 12 maanden misschien zelfs nog meer effect heeft op je huid dan de oorspronkelijke versie.

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum is het eerste serum in Engeland waarvan het antirimpeleffect klinisch is bewezen en effectiever wordt naarmate het langer wordt gebruikt. 

n07-protect-perfect-intense-advanced-3

No7 Protect & Perfect Intense Advanced ervaring

Matrixyl om je collageen te stimuleren, salicylzuur voor een egale huid, hyaluronzuur voor het vochtgehalte en antioxidanten om je huid te beschermen. Dat is waar het allemaal om draait bij het No7 Protect & Perfect Instense ADVANCED Serum.

Met deze indrukwekkende lijst ingrediënten kun je er donder op zeggen dat ze ook daadwerkelijk resultaat geven, maar met alleen smeren ben je er natuurlijk niet. Daarnaast zul je ook bereid moeten zijn je levensstijl aan te passen. Reinigen, scrubben, beschermen en dat allemaal in combinatie met doorzettingsvermogen. En dan gaat het natuurlijk niet om één dag. Aangezien je rimpels ook niet binnen één dag ontstaan zijn, kun je ook niet van een serum verwachten dat het de boel binnen een paar weken rechttrekt.

n07-protect-perfect-intense-advanced-4

No7 Protect & Perfect Intense Advanced review

Wil je trouwens echt weten of een crème geschikt is voor jou, dan zul je hem namelijk minimaal 3 maanden de kans moeten geven. Collageen doet er namelijk minimaal 6 weken over voordat het weer opnieuw wordt aangemaakt en ook voor pigmentvlekken geldt dat je er niet binnen een dag weer van verlost bent. En wil je nog meer resultaat dan zul je jezelf voor langere tijd aan een crème moeten committen.

n07-protect-perfect-intense-advanced-2

#powerofchange

Dat is ook de reden dat Boots rondom de lancering van dit serum de #powerofchange-challenge in het leven heeft geroepen. Tijdens deze challenge ga je de uitdaging met jezelf aan en doe je dat wat je altijd al roept dat je gaat doen, maar nooit doet. (hardlopen, gezond eten of op tijd naar bed!). In deze periode draait het allemaal om bewustwording, maar kun je ook precies zien wat een gezonde levensstijl voor invloed op je huid heeft, natuurlijk allemaal wel in combinatie met het No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum.

Het nieuwe serum is er in twee verschillende varianten: Het No7 Protect & Perfect ADVANCED Serum en het Intense ADVANCED Serum. Ze zijn verkrijgbaar voor €29.95 bij Boots en op nl.boots.com

 

Furrow op Instagram