arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
NIVEA SUN UV FACE

Nivea SUN UV Face (+ winactie ter waarde van 100 euro!)

"Ja, maar een zonnebrandcrème plakt zo. Ja, maar een zonnebrandcrème glimt zo. Ja, maar een zonnebrandcrème laat een witte waas achter."
Ja, maar vanaf nu is er NIVEA SUN UV FACE.

Onder aan het artikel zie je hoe je kans maakt op het NIVEA SUN UV FACE-pakket ter waarde van 100 euro.


Zonnebrandcrème gezicht

Er gaat niets boven het gevoel van de eerste zonnestralen op je gezicht. Maar dat geluksgevoel wordt al een stuk minder als er een witte waas op je huid ligt.

Los van het feit dat je gezicht in de zomer dagelijks veel meer zon te verduren krijgt, is de textuur van een zonnebrandcrème niet altijd even geschikt voor je gezicht. Toch is dat geen excuus om helemaal geen zonnebrandcrème te gebruiken.

Uv-gezichtsverzorgingsproduct

Speciaal voor de bescherming van je gezicht heeft Nivea drie verschillende producten ontwikkeld: NIVEA SUN UV Face Shine Control, NIVEA SUN UV Face Anti-Age & Anti-Pigmentvlekken en NIVEA SUN UV Face Hydraterende Mousse.

Deze producten gaan verder waar een zonnebrandcrème ophoudt. Naast het beschermen tegen de zon, hebben ze namelijk ook een verzorgende factor.

Met deze producten bescherm je je huid tegen uva- en uvb stralen, voorkom je vroegtijdige huidveroudering en kun je je huid van (extra) vocht voorzien. Kortom: een uv-gezichtsverzorgingsproduct.Vette huid

De keuze voor je zonnebrandcrème is zelfs enigszins vergelijkbaar met die voor een dagcrème. Naast de keuze voor de hoogte van de beschermingsfactor is het ook belangrijk dat hij aansluit bij de behoeftes van jouw huidtype.

Voor de vette huid heeft NIVEA SUN UV Face Shine Control ontwikkeld. Deze zonnebrandcrème is niet plakkering en absorbeert overtollig talg, waardoor hij een matterend effect heeft. Je zou bijna vergeten dat hij ook nog onmiddellijke bescherming biedt tegen uva en uvb.


Wil je van de zon kunnen genieten, zonder je druk te hoeven maken over pigmentvlekken en huidveroudering dan is er NIVEA SUN UV Face Anti-Age & Anti-Pigmentvlekken.

Bij deze zonnebrandcrème ligt de focus op beschermen én anti-aging. Hij bevat de beschermende antioxidant Q10, waardoor deze zonnebrandcrème je optimaal beschermt tegen de zon en ondertussen fijne lijntjes tegengaat, huidveroudering voorkomt en pigmentvlekken bestrijdt.

En dan is er nog de innovatieve, luchtige NIVEA SUN UV Face Hydraterende Mousse. Deze mousse (!) bevat zoethoutextract en vitamine E, waardoor hij extra verzorgend en hydraterend is.

En hij blinkt uit in gebruiksgemak: hij trekt snel in, plakt niet en laat geen witte waas achter.


Winactie

Ben jij al klaar voor de zon? Zo niet, doe dan mee met de NIVEA SUN UV FACE-winactie. In samenwerking met Drogistplein.nl kun je namelijk dit Nivea zonnebrandpakket ter waarde van 100 euro winnen:

  • Nivea Sun UV Face Shine Controle SPF 30 en SPF 50
  • Nivea Sun UV Face Anti-Age & Anti-Pigmentvlekken SPF 30 en SPF 50
  • Nivea Sun UV Face Moisture Mousse
  • Nivea Sun Protect & Bronze SPF 30
  • Nivea Sun Protect & Hydrate SPF 30
  • Nivea Sun Protect & Hydrate PSF 50+
  • Nivea Sun After Sun Hydrate
  • Nivea Sun Kids SPF 50+

Volg Furrow op Instagram en geef hieronder in een comment aan naar welk NIVEA SUN-product jouw voorkeur uitgaat. Niet dat het uitmaakt, want je wint ze sowieso allemaal.

Extra kans maken? Like de Facebookpagina van Plein.nl en volg Plein.nl op Instagram.


Klaar voor de zon

Ga je binnenkort op vakantie of kan je niet wachten tot hier in Nederland de zon weer gaat schijnen? In mei profiteer je op Plein.nl van extra hoge kortingen! Van 14 t/m 27 mei krijg je namelijk 50% korting op alles van NIVEA SUN. Smeren maar!

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram