arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
neoderma-cleansing-cream-1

Neoderma Cleansing Cream

Aangezien je elke 40 minuten 1 miljoen huidcellen verliest, is het reinigen van je gezicht één van de belangrijkste dingen die je kan doen in het kader van een mooie huid. Om dit nog eens extra te onderstrepen vind je in het Neoderma-assortiment naast de Cleasing Milk, Liquid Soap en alle make-upremovers ook de Neoderma Cleansing Cream.

Neoderma Cleansing Cream

De Neoderma Cleansing Cream verwijdert niet alleen make-up, maar moet je zien als een echte dieptereiniging voor je gezicht. En dat heeft je huid ook wel nodig. Naast de enorme hoeveelheid dode huidcellen zorgen talg, zweet en uitlaatgassen ervoor dat je er met water alleen niet komt.

In tegenstelling tot een oppervlakkige reiniging waarmee je alleen de buitenste laag van je huid schoonmaakt, gaat deze Neoderma Cleansing Cream met behulp van tea tree-olie en zwarte komijnolie ook echt de diepte in. Je leest het goed: olie.

neoderma-cleansing-cream-4

Het blijft wennen, maar juist als je je gezicht grondig wilt reinigen is olie redelijk onmisbaar. Ondanks zijn vette imago zorgt hij er namelijk wel voor dat overtollig talg en vuil verwijderd worden, zonder hierbij de pH-waarde van je huid te verstoren. In tegenstelling tot bijvoorbeeld alcohol en zeep.

Vette huid

Dat gezegd hebbende: juist als je last hebt van een vette huid en zelfs in het geval van acne zou je dus kunnen overwegen om deze Cleansing Cream aan je huidverzorgingsritueel toe te voegen. Het zijn vooral de tea tree olie (bacteriedodend), de zwarte komijn (ontstekingsremmend) en het kokosvetzuur (zuiverend) die je huid in tijden van chaos weer tot rust brengen. O, en zelfs het tarwe-eiwit draagt een steentje bij door herstellend en verstevigend te werken.

neoderma-cleansing-cream-3

Kleine kanttekening: ondanks dat dit product zeer mild is, is het wel de bedoeling dat je het gebied rond je ogen vermijdt. Vaak is een betere optie om voor je oogmake-up een aparte make-upremover te gebruiken.

O, en als finishing touch gebruik je natuurlijk ook nog de Neoderma Tonic Lotion. Hiermee verwijder je de laatste restjes van je reinigingsproduct, verfris je je huid én herstel je meteen de zuurgraad.

neoderma-cleansing-cream-2

Neoderma Cleansing Cream kopen

De Cleansing Cream is voor 34,10 euro verkrijgbaar bij één van de Neoderma verkooppunten. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Furrow op Instagram