arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
philips-visapure-ervaring-1

Mijn ervaring met de Philips Visapure

Philips VisaPure

Zo min mogelijk (toegevoegde) suikers, minimaal 2 x per week naar de sportschool en als je wilt kun je tegenwoordig zelfs biologische kleding kopen. Maar ook de gezondheid van je huid speelt een steeds grotere rol. Zo’n healthy lifestyle kost alleen heel veel tijd en dat is nu juist iets wat we niet hebben. En dat is waar Philips VisaPure uitkomst biedt.

Gezicht reinigen met Philips VisaPure

Clarisonic Aria, Clinique Sonic System en de Philips VisaPure: de elektrische reinigingsapparaten zijn er in allerlei soorten en maten.  Wat je met de hand niet voor elkaar krijgt, lukt je met deze elektronische apparaten namelijk wel. Binnen één minuut is je gezicht schoner dan schoon. En wie wil dat nu niet?!

Het grote voordeel is dat je gewoon je favoriete reinigingslotion of face wash kunt blijven gebruiken. De VisaPure helpt je alleen een handje. 10 handjes eigenlijk, aangezien hij je gezicht 10 x effectiever schoonmaakt. Philips VisaPure belooft je een gezonde en stralende huid, doordat de huid zo veel beter gereinigd wordt dan met de hand. Wat trouwens ook weer van invloed is op de rest van je huidverzorginsritueel.

Omdat je huid zo goed gereinigd is, worden gezichtslotions of -crèmes beter door de huid opgenomen, waardoor de werking ervan ook beter is.

philips-visapure-ervaring-6

Philips Visapure elke dag

Je kunt de Philips Visapure zonder problemen elke dag, en zelfs wel twee keer per dag (ook onder de douche!) gebruiken. Bijkomend voordeel van deze manier van reinigen is dat deze elektrische reiningsapparaten je huid ook nog eens exfoliëren, oftewel: dode huidcellen verwijderen. Dit zorgt voor een stralende teint, zonder dat je bang hoeft te zijn voor het verstoren van je huidbarrière.

De borstels zijn namelijk allemaal zo ontwikkeld dat ze je huid niet beschadigen. Zelfs als je heel veel druk zou uitoefenen of wanneer je de opzetborstels die een extreem exfolierende werking hebben en bijna vergelijkbaar zijn met een microdermabrasie-behandeling dagelijks zou gebruiken, dan nog zijn ze niet van invloed op de pH-waarde van je huid.

Opzetborstels Philips VisaPure

De VisaPure onderscheidt zich trouwens van alle andere reiningingsapparaten door de enorme hoeveelheid verschillende opzetborstels. Naast de standaard opzetborstel voor een normale huid, vind je maar liefst nog 5 (!) verschillende borstels in het assortiment: speciaal voor een gevoelige huid, de zéér gevoelige huid, om te scrubben, voor het grondig reinigen van je poriën en voor onzuiverheden.

Tip: de nieuwe anti-blemish borstel is speciaal ontwikkeld voor de onrustige huid, of als je aanleg hebt voor acne. De structuur is net even iets anders en de top van deze haartjes zijn rond, waardoor ze je huid zo min mogelijk irriteren.

philips-visapure-ervaring-4

17.000 zeer fijne borstelhaartjes die niet alleen roteren, maar ook vibreren. Hierdoor wordt niet alleen het vuil optimaal verwijderd, maar omdat de borstels ook een exfoliërende werking hebben, krijg je er meestal ook nog eens een gezonde teint bij cadeau.

Philips VisaPure ervaring

Ondanks dat de Visapure heel mild is, kan deze nieuwe manier van reinigen in het begin trouwens wel voor een onrustige huid zorgen. De dubbele werking van de borstel zorgt er namelijk voor dat het opgehoopte vuil in de diepere lagen van je huid geactiveerd en verwijderd wordt. Hierdoor kan het zijn dat je de eerste weken (meer) last hebben van schilfering of pukkeltjes. Zoals Barry Stevens altijd zei: doorgaan, vooral doorgaan. 

In september is de VisaPure Advanced verkrijgbaar. Deze luxe versie bevat speciale opzetstukken voor gezichtsmassage en verkoeling van je huid. Vooral geschikt dus om het vocht onder je ogen af te drijven.

philips-visapure-ervaring-2

Waarschuwing: als je eenmaal aan elektrisch reinigen bent begonnen, kan je echt nooit meer zonder. De Visapure gaat echt overal mee naartoe. 

Philips Visapure kopen

De Philips Visapure is verkrijgbaar voor 159,99 euro (adviesverkoopprijs) en de verschillende opzetborstels voor 8,99 euro. Voor meer informatie en de verschillende opzetborstels kun je terecht op de website van Philips.

Furrow op Instagram