arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Me-time-1

Maak plaats voor: me-time

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, we hebben ongelofelijke haast. Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. En dan moet je ook nog tijd maken voor 'me-time'.

Me-time is iets anders dan uitgeput op de bank neerploffen na een dag hard werken. Me-time is ook iets anders dan tijdens het koken even snel een masker op je gezicht smeren. Me-time betekent even helemaal niks, een moment voor jezelf, zonder hiervoor verantwoordelijkheid af te hoeven leggen aan je omgeving. Tijd waarvan je helemaal zelf mag bepalen hoe je hem invult, zodat je daarna weer vol energie kunt rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Tijdens me-time is het eigenlijk de bedoeling dat je even aan helemaal niks denkt. Probeer de wervelwind aan gedachten tijdelijk even los te laten en bewust te genieten van het moment.

Zonder je meteen een schuldgevoel aan te praten, maar tijdens me-time is het eigenlijk de bedoeling dat je even aan helemaal niks denkt. Probeer de wervelwind aan gedachten tijdelijk even los te laten en bewust te genieten van het moment.
Verder zitten er geen regels aan dit moment voor jezelf. Me-time is voor iedereen weer anders en kan variëren van klein tot groot: van in bad met een goed boek tot een massage. En hoe vaak je het doet, mag je ook helemaal zelf bepalen.Krijg een dagje wellness cadeau van Membrasin

Membrasin is een voedingssupplement dat helpt bij droge huid, droge ogen en droge slijmvliezen. Dé perfecte koppeling met me-time, want het merk heeft nu een leuke actie: bij aankoop van één of meerdere producten uit het Membrasin-assortiment een dagje wellness cadeau*.

Let op: *actieperiode 18 maart 2019 t/m 30 april 2019, de voucher is inwisselbaar t/m 25 auagustus 2019.

Membrasin is een voedingssupplement gemaakt van een gestandaardiseerd extract duindoornbesolie (SBA24®). Duindoornbesolie helpt bij een droge huid, -slijmvliezen, -mond en -ogen, van binnenuit.
Los van alle vitamines, mineralen en antioxidanten bevatten duindoornbessen omega 7, een vetzuur die je bijna niet tegenkomt in het plantenrijk. Een super voedzaam besje dus.

Me-time

Terug naar de me-time. Het klinkt simpel, maar je moet hem jezelf wel gunnen. Zelfs als het huis ontploft is, je de aardappelen hebt laten aanbranden en het allemaal niet perfect verloopt, heb je recht op me-time.
Je hoeft deze 'nutteloze tijd' namelijk niet te verdienen, zelfs als je niets hebt om trots op te zijn, kan je nog me-time inplannen. Gewoon zomaar, zonder reden. Om met de woorden van L'Oréal te spreken: 'Because you're worth it.'

Mocht je na het lezen van bovenstaand nog steeds je schuldgevoel willen afkopen, maak dan nu gebruik van de actie van Membrasin. Kijk voor meer informatie op de website: Gratis dagje wellness met Membrasin.

TIP: Heb je geen droge huid, slijmvliezen, mond of ogen, hou dan de Facebookpagina van Furrow in de gaten. Deze week maak je namelijk kans op 5 x 2 dagentree voor een dagje wellness en een speciaal wellness-arragement. Stay tuned!

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram