arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
L'Oréal Paris Revitalift Filler

L'Oréal Revitalift Filler (+Hyaluronzuur)

Afgezien van het feit dat het niet altijd even prettig is om een naald in je gezicht te krijgen (en al helemaal onder je ogen!) ben je voor een fillerbehandeling al gauw 500 euro kwijt. En dat soort bedragen zijn zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar met de Revitalift Filler biedt L'Oréal je een goed én betaalbaar alternatief.

Hyaluronzuur

In L'Oréal Revitalift Filler vind je namelijk hetzelfde ingrediënt als in fillers, namelijk hyaluronzuur.
Hyaluronzuur staat steeds meer in de belangstelling. En niet zonder reden. Dit ingrediënt staat bekend om zijn bijzondere vermogen om grote hoeveelheden vocht aan zich te binden en vast te houden. Hierdoor zijn je cellen beter in staat om hun volume te behouden, waardoor je huid glad en zacht blijft. Check: ook onder je ogen. Check.

Wil je meer lezen of Hyaluronzuur? L’Oréal Paris biedt zelf ook meer informatie.


Wist je dat het Revitalift Filler [HA] serum 10 keer meer hyaluronzuur bevat dan de andere verzorgingsproducten van L’Oréal Paris?

De toenemende populariteit van hyaluronzuur heeft waarschijnlijk alles te maken met de eindeloze lijst aan positieve eigenschappen.
Het ingrediënt wordt namelijk gezien als één van de belangrijkste bouwstoffen van je huid. Los van het verstevigende effect, zorgt hyaluronzuur er namelijk ook voor dat je huid beter gehydrateerd is en er minder vermoeid uitziet.

Laat je vooral niet weerhouden door het woord 'zuur', want hyaluronzuur kun je ook perfect onder je ogen gebruiken. Juist vanwege het plumpy effect kan een serum of crème met hyaluronzuur ervoor zorgen dat donkere kringen minder zichtbaar worden. Een filler zonder naalden en voor dagelijks gebruik.

Te veel hyaluronzuur?

Er bestaat niet zoiets als 'te veel hyaluronzuur' in je leven. Voor de Revitalift Filler betekent dit dat het assortiment bestaat uit 4 producten, waarmee je jezelf 24 uur per dag kunt voorzien van hyaluronzuur.


Zoals je van hyaluronzuur kunt verwachten zijn de resultaten met de Revitalift indrukwekkend te noemen. Er is sprake van een aanzienlijke vermindering van rimpels onder de ogen (-20%), op het voorhoofd (-11%) en boven de lippen (-14%).
Voor het beste resultaat gebruik je trouwens zowel het serum, als de dag- of nachtcrème. Hierdoor is de behandeling tot wel twee keer zo effectief als bij gebruik van één product.

En kan je er geen genoeg van krijgen, dan kan je ook nog het Revitalift volumegevend masker gebruiken.


Fibroxyl

Niet helemaal eerlijk, want door alle hyaluronzuur zou je bijna de fibroxyl over het hoofd zien. En dat terwijl dit ingrediënt ook bijdraagt aan het herstellen van de stevigheid van je huid.
Fibroxyl stimuleert de collageenproductie, waardoor je huid gelift wordt. Daarnaast zorgt het voor het oprekken van fibroblasten, de belangrijkste cellen van het bindweefsel van de huid. Dat je het weet.

L'Oréal Paris Revitalift Filler kopen?

Wie wil dat nu niet? De 4 producten van Revitalift zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com, Plein.nl of Wehkamp.nl. Prijzen vanaf 31,99 euro.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram