arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow (1)

La Vie en Rose

Mooi roze is niet lelijk, maar dat gaat niet altijd op voor lippenstift. Roze mag dan dé trend zijn, toch kun je er al snel de plank mee misslaan. Vooral in combinatie met glans, bestaat de kans dat jouw roze lippenstift ineens een ordinair tintje krijgt.Advertisement

Stond de vorige collectie van La Vie en Rose nog in het teken van klassiek rood, dit jaar voert roze de boventoon. Make-upartist Sjardé Kirioma: “Roze lijkt in eerste instantie geen makkelijke kleur, maar het is eigenlijk een warme kleur die juist veel huidtypes staat. Met de goede lippenstift kun je juist kleur geven aan je gezicht.”

Ben je een Jennifer Lopez, Doutzen Kroes, Blake Lively of neig je toch meer naar Julian Moore? Fuchsia, Magneta, Nude of Orange: als je rekening houdt met de kleur van je huid, haar en lippen is L’Oréal er dan ook van overtuigd dat er in de nieuwste La Vie en Rose-collectie voor elk huidtype een passende roze lippenstift bij zit.

la-vie-en-rose-2

Matte lippenstift

Na de matte nagellak en foundation kan de lippenstift natuurlijk niet achterblijven. De vier kleuren in de nieuwe La Vie en Rose-collectie zijn dan ook allemaal voorzien van een matte finish. Shardé: “Matte lippenstift heeft trouwens niet alleen als voordeel dat hij je lippen van een klasse uitstraling voorziet, maar door de hoge pigmentatie is de intensiteit van de kleur groter en blijft hij tegelijkertijd beter zitten.”

Furrow (2)

Juist door te kiezen voor een diepe, donkere felle kleur roze, kun je een statement maken. “Matte lippenstift geeft je de gelegenheid om af te stappen van de veilige, gebaande paden. En soms geldt zelfs: hoe feller de kleur, hoe beter. Als je het aandurft, kun je hem namelijk gebruiken om de kleur in je gezicht mee op te halen.”

Het blijft belangrijk om je lippen goed te verzorgen. “Vooral met een matte, felle kleur moet de basis goed zijn en is een goede verzorging van je lippen essentieel. Hierdoor kan je de kleurintensiteit van de lippenstift vergroten, met een nog spectaculairder effect.”

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram