arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
La Colline Swiss Riviera Set​

La Colline Swiss Riviera Set

Er was een tijd dat de zon alleen als boosdoener werd gezien voor huidveroudering, maar inmiddels kan je daar ook milieuvervuiling aan toevoegen.

Er bestaan twee soorten huidveroudering: intrinsieke en extrinsieke huidveroudering. Oftewel: huidveroudering waar je niks aan kan doen en huidveroudering waar je wel iets aan kan doen. En bij dat laatste gaat La Colline Swiss Riviera Set je helpen.

Intrinsieke huidveroudering

Intrinsieke huidveroudering is het natuurlijke verouderingsproces waar je niet omheen kan. Gelukkig maar, want dat betekent dat je ouder wordt. En dat wil je.
Extrinsieke veroudering is veroudering van buitenaf. Denk aan zon, stress, roken, alcohol, lachen (ja, ook!) en de welbekende schadelijke invloeden van buitenaf. En daar valt milieuvervuiling dus onder.

Als de berg niet naar Mohammed komt

Minder uitlaatgassen, minder vocht en minder fijnstof: in plaats van naar die Zwitserse berg te gaan, brengt La Colline de schone berglucht naar jou toe.
In de La Colline Swiss Riviera Set vind je 4 producten die je stuk voor stuk beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, met extra nadruk op milieuvervuiling.


Inhoud Swiss Riviera Global Anti-Pollution Emulsion Set:

  • Cellular Vital Eye Gel (7ml)
  • Cellular Face & Eye no rinse Jelly (150ml)
  • Cellular Rich Hydration Cream (3ml)
  • Global Anti-Pollution Emulsion (50ml)

Je huid beschermen tegen de welbekende schadelijke invloeden van buitenaf valt of staat met de juiste reiniging. Cellular Face & Eye no rinse Jelly ontdoet je huid aan het eind van de dag van alle vuil en stofdeeltjes, maar zonder je huidbarrière uit balans te brengen.

Vermijd daarbij irriterende ingrediënten of krachtige wasstoffen; ze beschadigen de huidbarrière, waardoor schade alleen maar gemakkelijker binnenkomt.

Swiss Riviera Global Anti-Pollution Emulsion

Los van de face & Eye no rinse Jelly, die alle fijnstof, rook en uitlaatgassen van je gezicht haalt, is de Swiss Riviera Global Anti-Pollution Emulsion toch wel de sterspeler in deze voordelige set.
Deze emulsie beschermt je huid tegen vrije radicalen en vormt tegelijkertijd een schild tegen stedelijke vervuiling.

Bij deze set ligt trouwens niet alleen de focus op milieuvervuiling, de producten stimuleren ook een versnelde afvoer van afvalstoffen, waardoor je huid weer tot rust komt.
Vervuilde lucht zorgt namelijk niet alleen voor huidveroudering, maar hij brengt ook je huidbarrière uit balans.


De textuur van de emulsie is perfect als je last hebt van een gevoelige of onrustige huid. Of een onrustige huid die gevoelig is.
De lichte textuur blijft namelijk niet als een laagje op je huid liggen en daarnaast reguleert hij de talgproductie. Oftewel: hij vermindert onderhuidse ontstekingen.

Skin-shop.nl

Over die berg gesproken: La Colline Swiss Riviera Set is op dit moment in de aanbieding bij Skin-shop.nl. Dit is niet alleen belangrijk vanwege de prijs (van € 305,- voor € 95,00), maar ook door de persoonlijke service die bij Skin-shop.nl hoog in het vaandel staat.
In plaats van één van de velen, ben je bij deze website geen nummer en nemen ze de huid zeer serieus. Naast een persoonlijk huidadvies kan je er namelijk ook terecht voor gratis samples.

Maar eerst even voordelig kennismaken met de Zwitserse kwaliteit van La Colline. De Swiss Riviera Global Anti-Pollution Emulsion Set is voor 95 verkrijgbaar via de website van Skin-shop.nl

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram