arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum

Kruidvat SkinScience Wrinkle Reducing Serum

Nu de (koudste) winterdagen voorbij zijn, is hét moment aangebroken om je voor te bereiden op de lente. En dus is het tijd om je jaarlijkse 'manicure-pedicure-harsen-epileren-waxen-sportschool-kapper-botox-rondje' in te plannen.
Of hoort botox niet in het rijtje thuis, omdat je bang bent voor naalden? Of vind je het manicure-pedicure-harsen-epileren-waxen-sportschool-kapper-rondje eigenlijk al duur genoeg? Dan zal je naar de Kruidvat moeten lopen/joggen/hardlopen om het SkinScience Wrinkle Reducing Serum in huis te halen.

.


Botox in een potje

In plaats van €200 voor één cosmetische ingreep hoopt de Kruidvat hetzelfde effect te kunnen bereiken voor een fractie van de prijs: €4,99, om precies te zijn. Geen botuline toxine, maar het serum maakt hiervoor gebruik van het zogenoemde Syn®-ake. Deze peptide schakelt je spieren niet volledig uit, maar bootst het gif van de Aziatische Tempel Viperslang na en heeft een 'ontspannend effect' op je huid waardoor fijne lijntjes vervagen en expressierimpels verminderen. Een soort Botox in een potje dus.

Botox in een tube

Kleine correctie: Botox in een tube. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden kiest Kruidvat er namelijk bewust voor om bij de SkinScience-lijn niet met luxe verpakkingen te werken, maar is het een combinatie van simpel en praktisch, zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Een tube komt de houdbaarheid nu eenmaal ten goede en zoals voor heel veel ingrediënten geldt ook voor deze peptide dat hij wel actief moet zijn (en blijven!) om zijn werk te kunnen blijven doen.Nog een kleine correctie: ook al stop je kilo's slangengifpeptides in een serum of crème, uiteindelijk zal het effect natuurlijk nooit helemaal hetzelfde zijn als van een cosmetische ingreep (gelukkig maar?). Maar dat betekent niet dat je de werkzaamheid van slangengif zomaar onder stoelen of banken kunt schuiven. Door je huid te ontspannen kunnen fijne lijntjes en rimpels wel degelijk verminderen.

In deze tube vind je trouwens niet alleen slangengifpeptides, maar ook vochtinbrengende ingrediënten zoals ureum, allontoïne en hyaluronzuur. Hierdoor heeft het serum ook een hydraterend effect waardoor eventuele droogtelijntjes rond je ogen ook meteen minder worden.Kruidvat SkinScience Wrinkle Reducing Serum kopen

Het Kruidvat SkinScience Wrinkle Reducing Serum kost €4,99 en is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en via www.kruidvat.nl.

NB Aangezien je toch geld bespaart: Kruidvat lanceert speciaal voor het voorjaar ook het Super Lash Serum.

Furrow op Instagram