arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
see-buy-fly-1

Happy Hour bij SeeBuyFly Schiphol

Tot aan de paspoortcontrole is er meestal nog sprake van lichte stress: ‘Heb ik thuis alles goed achtergelaten?’ en laten we vooral ook het bekende ‘Heb ik alles bij me?‘ niet vergeten, maar zodra je door de poortjes van Schiphol bent, kan de vakantie meestal echt beginnen. En dan is er daar het shoppingparadijs dat SeeBuyFly heet. Ook voor het geval je toch iets vergeten bent…

Handbagage

Geen urenlange wachtrijen om je koffer in te checken, al je bagage bij de hand in het vliegtuig en ook op de plaats van bestemming ben je binnen een mum van tijd door de douane heen. Niets handiger dan reizen met alleen je handbagage. Maar behalve dat het überhaupt een uitdaging is om alles in één koffer te krijgen, zijn de regels voor het reizen met handbagage ook behoorlijk streng.

De afmetingen en het gewicht van je handbagage verschillen namelijk per luchtvaartmaatschappij, maar over de maximale hoeveelheid vloeistof die je in je handbagage mee mag nemen zijn de regels duidelijk: 100 ml it is. 

Het is natuurlijk geen onoverkomelijke ramp om je vlak voor de paspoortcontrole te ontdoen van je flesje water, maar zodra je verplicht bent om jouw favoriete dagcrème ter waarde van 50 euro in de afvalcontainer te gooien, wordt het natuurlijk een heel ander verhaal. Om dit soort taferelen te voorkomen, kun je ervoor kiezen om een speciale reisverpakking aan te schaffen, maar er is ook nog gewoon de mogelijkheid om je favoriete product te kopen bij één van de winkels op Schiphol.

Happy Hour

Meestal moet je nog minimaal een uur wachten voordat je vliegtuig daadwerkelijk vertrekt en in plaats van liters koffie te drinken, zou je van de gelegenheid gebruik kunnen maken om het bekende gele tasje te vullen met jouw favoriete huidverzorgingsproducten tijdens het zogenoemde SeeBuyFly Happy Hour.

Winkels op Schiphol

Het is bijna jammer dat je er alleen terecht kunt als je met het vliegtuig reist, maar in de winkels op Schiphol kun je parfum, dagcrème, make-up en natuurlijk ook zonnebrandcrème in alle soorten en maten kopen. Behalve dat de producten voordeliger zijn, hebben ze trouwens ook als voordeel dat je ze gewoon mee mag nemen in het vliegtuig, ook al overschrijden ze de maximale 100 ml-grens.

Misschien wel iets om rekening mee te houden is dat je je gesealde producten pas in het vliegtuig mag openen én dat op de terugweg wel weer dezelfde regels voor de handbagage gelden.

Koop je tijdens het Happy Hour net iets meer dan je van plan was (herkenbaar!), maar kan of wil je dit eigenlijk liever niet allemaal meenemen op vakantie? Met de Shop & Collect-service kun je ze ook laten klaarzetten op Schiphol voor als je terugkomt.

SeeBuyFly Schiphol

Ook als je met meer dan alleen handbagage reist kun je terecht bij één van de vele winkels achter de ticket- en paspoortcontrole. De producten op Schiphol lijken niet alleen goedkoper, ze zijn het ook. Ondanks dat het daadwerkelijke Tax Free winkelen is afgeschaft zijn de meeste artikelen namelijk nog steeds 20% goedkoper. Daarnaast zijn er ook nog de zogenoemde Special Offers: 100 producten met extra korting, boven op het voordeel dat je toch al hebt.

Om alvast in de vakantiestemming te komen kun je de folder met aanbiedingen vooraf bekijken op seebuyflyhappyhour.nl. En daar vind je trouwens ook nog een € 5 kortingsvoucher, waardoor het winkelen op Schiphol nog leuker wordt.

Furrow op Instagram