arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Triump Magic Boost

Back to the old days: Triumph Magic Boost

Een minuscuul buikje dat met behulp van een corrigerend jurkje weggewerkt moet worden, zodat je gewoon kan ademhalen in je zwarte jurkje of een niet nader te noemen vetrandje dat weggewerkt dient te worden, zodat je jeans gewoon even wat leuker staat.

Shapewear is allang niet meer de huidskleurige onderbroek van Bridget Jones, maar valt tegenwoordig in de categorie lingerie, met bijkomend voordeel dat het je leven op sommige momenten gewoon net even iets makkelijker maakt. En met de Magic Boost van Triumph hoef je je voortaan over de vorm van je borsten ook geen zorgen meer te maken.

Reclaim your shape

Het overkomt de beste: één of meerdere zwangerschappen, zwaartekracht, gewichtsverlies of hormonale schommelingen (overgang!) kunnen ervoor zorgen dat je borsten niet helemaal meer op de juiste hoogte zitten. Je kunt natuurlijk een borstvergroting of -lift overwegen, maar wil je het iets minder drastisch aanpakken, dan kun je ook de hulp van de Triumph Magic Boost inroepen.

Shapewear is niet nieuw voor lingeriemerk Triumph, maar door het assortiment uit te breiden met de Push Up, Lift Up en Shape Up creëert het merk strakheid, stevigheid en fashion in één product.

O, en door deze nieuwe bh’s te voorzien van modieuze pasteltinten is het deze zomer zelfs niet ondenkbaar om je shapewear (zichtbaar!) onder een wit T-shirt te dragen.Push Up, Shape Up of Lift Up

De Magic Boost-collectie bestaat uit drie verschillende pasvormen met elk hun eigen functionaliteit: de Push Up, de Lift Up en de Shape up.

De Push Up voorziet je weer van een sexy decolleté door je borsten extra steun te geven vanaf de zijkant, de Shape Up is geschikt om je borsten meer volume te geven en de Lift Up corrigeert de invloed van de zwaartekracht. En natuurlijk zijn ze allemaal voorzien van de zogenoemde Magic Wire.

Magic Wire

De sinds 2014 gelanceerde soft touch beugel is inmiddels niet meer weg te denken uit het assortiment van Triumph en vind je vanaf nu ook terug in deze corrigerende bh’s. Behalve verleidelijkheid, staat comfort namelijk ook boven aan het prioriteitenlijstje bij de Magic Boost.

De Magic Wire biedt dezelfde ondersteuning als een metalen beugel, maar is flexibel (en onzichtbaar), waardoor je je corrigerende bh bijna niet meer voelt zitten. Sexy en draagbaar komen samen in één product, want in alle shapewear-bh’s vind je een unieke driedimensionale vulling en ook de bandjes zijn ontwikkeld volgens de laatste ‘Magic Boost-technologie.’

Magic Boost kopen

Aan jou alleen nog de schone taak om de juiste maat te vinden. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De juiste pasvorm is essentieel als het gaat om het vinden van de perfecte bh.

‘Meer informatie vind je op de website’ wordt dan ook vervangen door ‘meer informatie vind je in één van de Triumph shops'. Je kan wel op de website van Triumph terecht om een van de verkooppunten te vinden bij jou in de buurt.Furrow op Instagram